Privacy & Policy

Γεια σου
Customer!

Πολιτική Απορρήτου

Στην KORRES θέλουμε να ενημερώνεστε και να ελέγχετε τα δεδομένα σας και τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας και, κυρίως, να ενημερώνεστε από τη χρήση τους από εμάς. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξηγεί, απλά αλλά με σαφήνεια, ποια δεδομένα συλλέγουμε, πώς τα χρησιμοποιούμε και πώς διασφαλίζουμε το απόρρητό τους, καθώς και τους όρους απορρήτου χρήσης του ιστότοπου και της εφαρμογής «KORRE CIRCLE». Σκοπός της είναι να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια δεδομένα θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε για τα δικαιώματά σας.

Πρώτον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας ΚΟΡΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχει αναπτύξει όλες τις κατάλληλες πολιτικές προκειμένου να συμμορφώνεται απόλυτα με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR), και να παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο προστασίας για όλους όσοι ασχολούνται με αυτό.

Επιπλέον, πρέπει να γνωρίζετε ότι:

Ο Υπεύθυνος επεξεργασίας είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΟΡΡΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» (διακριτικός τίτλος: «ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε.») που έχει έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής, οδός Δροσίνη 3 & Τατοϊου, Τ.Κ. 14452 Αθήνα, Ελλάδα και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε ζήτημα που σας αφορά όσον αφορά τη διατήρηση και την επεξεργασία των δεδομένων σας μέσω email: privacy@korres.com .

Και

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων είναι υπεύθυνη για την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα στην Ελλάδα, των οποίων τα στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον ιστότοπο: http://www.dpa.gr/.

Παρακάτω παρατίθενται όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για εμάς και τα δεδομένα σας και τους όρους χρήσης του ιστότοπού μας και των εφαρμογών μας:

ΔΕΔΟΜΕΝΑ που συλλέγουμε

- Όταν εγγράφεστε ως χρήστης στον ιστότοπό μας ή εγκαθιστάτε την εφαρμογή μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία, όπως όνομα, επώνυμο και διεύθυνση e-mail. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σας ζητηθεί να μας δώσετε έναν αριθμό τηλεφώνου και άλλα προσωπικά στοιχεία, όπως φύλο, ηλικία, διεύθυνση, πληροφορίες σχετικά με τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσατε με τα προϊόντα μας, τον τύπο και την κατάσταση του δέρματός σας. Αυτά τα δεδομένα συλλέγονται από πληροφορίες που μας δίνετε μέσω της επαφής σας μαζί μας, μέσω διαδικτύου, email ή τηλεφώνου.

- Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της πλοήγησής σας στον ιστότοπό μας, τα δεδομένα διεύθυνσης IP και Cookies ενδέχεται να περιλαμβάνονται στα προαναφερθέντα δεδομένα.

ΠΟΤΕ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

- Όταν εγγράφεστε ως χρήστης μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής μας στο πρόγραμμα επιβράβευσης συλλογής πόντων ή/και πραγματοποιείτε μια αγορά.

- Όταν εγγράφεστε ως σημείο πώλησης μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής μας στην πλατφόρμα KORRES CIRCLE και πραγματοποιείτε πωλήσεις.

- Όταν ζητάτε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία (newsletters) ή ενημερωτική/προωθητική ενημέρωση μέσω υπηρεσιών μηνυμάτων (π.χ. SMS, Viber).

- Όταν υποβάλλετε ερωτήσεις ή αιτήματα σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

- Όταν θέλετε να υποβάλετε καταγγελία ή να αναφέρετε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με ένα από τα προϊόντα μας.

- Όταν συμμετέχετε σε έναν από τους διαγωνισμούς μας.

- Όταν μας αποστέλλετε το βιογραφικό σας σημείωμα με σκοπό την πρόσληψη προσωπικού.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από εμάς και χρησιμοποιούνται:

- Για να παρέχουμε υπηρεσίες της πλατφόρμας συλλογής πόντων αγορών των προϊόντων μας και πώλησης αυτών μέσω φυσικών καταστημάτων.

- Για να παρέχουμε πρόγραμμα επιβράβευσης συλλογής πόντων

- Για διαφημιστικές δραστηριότητες και προώθηση σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, αρκεί να έχετε συναινέσει να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Συγκεκριμένα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόνο μέσω email, τηλεφώνου,sms, άλλης διαθέσιμης υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων για τις υπηρεσίες μας, διαγωνισμούς, προσφορές, εκπτώσεις ή εκδηλώσεις μας.

- Για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις, αιτήματα και παράπονα σχετικά με τα προϊόντα μας ή την εταιρεία μας.

- Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σε περίπτωση που μας ενημερώσετε για μια ανεπιθύμητη αντίδραση σε ένα προϊόν μας, και για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και τη συμμόρφωσή μας με το ισχύον πλαίσιο ευρωπαϊκού και ελληνικού νομικού πλαισίου που διέπει την παραγωγή και διάθεση καλλυντικών προϊόντων.

- Για να προσλάβουμε απαραίτητο προσωπικό για τη λειτουργία της εταιρείας μας.

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται και διατηρούνται κατά περίπτωση όσο χρόνο επιτρέπεται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το σκοπό της συλλογής και επεξεργασίας τους, ήτοι τα προσωπικά δεδομένα των εγγεγραμμένων χρηστών διατηρούνται για όσο χρόνο αυτοί διατηρούν το λογαριασμό τους και επιπλέον ένα διάστημα έξι μηνών, για σκοπούς διαφημιστικής προώθησης ή για συμμετοχή σε μια συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια για όσο χρόνο έχετε συναινέσει να διατηρούνται τα δεδομένα σας και ως την ολοκλήρωση αυτής, για σκοπούς πρόσληψης για δύο έτη, και σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα σας διαγράφονται όταν λήξει ο σκοπός της συλλογής τους, εκτός και αν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης επιβάλλεται σε συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία, π.χ. για φορολογικούς λόγους, εμπορικών συναλλαγών, ασφάλεια προϊόντων.

ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα δεδομένα που συλλέγει η εταιρεία μας τυγχάνουν επεξεργασίας για διάφορους νόμιμους προς αυτό λόγους κατά περίπτωση, μεταξύ των οποίων για λόγους ύπαρξης μιας σύμβασης μεταξύ μας ή κατά στο στάδιο σύναψης και προκειμένου να εκπληρωθεί αυτή, λόγω νόμιμων υποχρεώσεων της Εταιρείας που ανακύπτουν από την υφιστάμενη νομοθεσία (π.χ. φορολογικές διατάξεις, εμπορικό δίκαιο, νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο), το έννομο συμφέρον της Εταιρείας μας για λόγους λειτουργίας της επιχείρησής μας όπως η πρόσληψη απαραίτητου προσωπικού ή διασφάλιση της ασφάλειας των προϊόντων μας, με την συγκατάθεση σας, όπου αυτή απαιτείται.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να αποθηκεύσουμε, να χρησιμοποιήσουμε και να δημοσιεύσουμε προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε, εάν το κρίνουμε απαραίτητο, να συμμορφωθούμε με την ισχύουσα νομοθεσία, ή μια νομική διαδικασία, ή εάν είναι προς το συμφέρον της προστασίας της ζωής ενός ατόμου, καθώς και για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας.

Εάν η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται αποκλειστικά στη συγκατάθεσή σας μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και εφεξής, ωστόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει την παροχή υπηρεσιών εκ μέρους μας και να καταστήσει τη συνέχισή της αδύνατη.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Σύμφωνα με τον κανονισμό για την προστασία των φυσικών προσώπων από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και για την ελεύθερη κυκλοφορία δεδομένων, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

A. Πρόσβασης και πληροφόρησης: έχετε το δικαίωμα να ενημερώνεστε από εμάς για το ποια από τα δεδομένα σας έχουμε συλλέξει, για ποιο σκοπό, για πόσο καιρό σκοπεύουμε να τα διατηρήσουμε και σε ποιον θα μπορούσαμε να τα μεταφέρουμε, ειδικά όταν πρόκειται για τρίτες χώρες.

Β. Διόρθωσης: μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε ή να συμπληρώσουμε εσφαλμένες ή ελλιπείς πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς.

Γ. Περιορισμού και εναντίωσης επεξεργασίας, μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή να σταματήσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν πιστεύετε ότι οι πληροφορίες που συλλέξαμε και διατηρούμε είναι ανακριβείς ή εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά και διαφημιστικά μηνύματα σχετικά με τα προϊόντα μας.

Δ. Φορητότητας: μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας που διατηρούμε ή / και να τα μεταφέρουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας για εσάς.

Ε. Διαγραφής: μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ήτοι στοιχεία και πληροφορίες που διατηρούμε, εάν θέλετε να αποσύρετε τη συναίνεσή σας για την διατήρηση και επεξεργασία τους από εμάς, σύμφωνα με τα ανωτέρω και φυσικά εάν τα δεδομένα σου υπόκεινται σε παράνομη επεξεργασία, παραβιάζοντας τον κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: privacy@korres.com

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα δεδομένα που συλλέγουμε αποθηκεύονται σε ασφαλή διακομιστή, προστατεύονται από κωδικό πρόσβασης και τείχος προστασίας. Η εταιρεία μας εφαρμόζει πολιτικές και τεχνικά μέτρα που στοχεύουν στη διασφάλιση, στο μέτρο του δυνατού, της ασφάλειας και της ακεραιότητας όλων των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας δεδομένων.

Κατά κανόνα δεν μεταβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε με τους προαναφερθέντες τρόπους σε τρίτους εντός ή εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ωστόσο, εάν απαιτείται μεταβίβαση για να διασφαλιστεί ο σκοπός της επεξεργασίας και το έννομο συμφέρον μας, τα προσωπικά σας δεδομένα θα συνεχίσουν να υπόκεινται σε κατάλληλες διασφαλίσεις που προβλέπονται από το νόμο, και θα διασφαλίσουμε πρωτίστως ότι προστατεύονται όπως θα έκαναν εντός της ΕΕ.

Πρόσβαση στα δεδομένα σας κατά περίπτωση μπορεί να έχουν οι ακόλουθες κατηγορίες αποδεκτών προκειμένου να παρέχουν τις ζητηθείσες από εσάς υπηρεσίες τους ή τις επιβαλλόμενες από το νόμο: συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, πάροχοι υπηρεσιών διαδικτυακών συναλλαγών και διαδικτυακών υπηρεσιών, εκκαθαρίσεων ηλεκτρονικών πληρωμών, πάροχοι υπηρεσιών εύρεσης προσωπικού, λοιπές κατηγορίες συνεργατών ως εκτελούντες επεξεργασία για λογαριασμό της εταιρείας. Η εταιρεία θα κοινοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα εφόσον ο νόμος το απαιτεί σε αρμόδιες αστυνομικές, ανεξάρτητες, διοικητικές, δικαστικές αρχές.

Τα δεδομένα σας ως εγγεγραμμένου χρήση στο πρόγραμμα επιβράβευσης συλλογής πόντων και αγορών θα τυγχάνουν επεξεργασίας από την εταιρεία μας από κοινού με τα συνεργαζόμενα φυσικά καταστήματα σημεία πώλησης της επιλογής σας, ως Από Κοινού Υπεύθυνοι Επεξεργασίας, για την οποία επεξεργασία εφαρμόζεται από κοινού η παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Τα πλήρη στοιχεία των συνεργαζόμενων φυσικών καταστημάτων σημείων πώλησης της επιλογής σας, σας γνωστοποιούνται κατά την στιγμή της επιλογής αυτής και ανά πάσα στιγμή που πραγματοποιείτε συναλλαγή με το φυσικό κατάστημα, και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να τα εντοπίσετε εδώ.

Σε κάθε περίπτωση κοινοποίησης των προσωπικών σας δεδομένων με τους παραπάνω αποδέκτες εφαρμόζονται ειδικές συμβατικές ρήτρες προστασίας προσωπικών δεδομένων, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να συνεχίσουν να υπόκεινται σε κατάλληλες διασφαλίσεις που προβλέπονται από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και από την υφιστάμενη νομοθεσία.

Μαζί με άλλους εμπορικούς οργανισμούς συλλέγουμε δεδομένα προκειμένου να παρακολουθούμε τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ΔΕΝ συλλέγουμε αναγνωρίσιμα προσωπικά δεδομένα. Συλλέγουμε αποκλειστικά πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των επισκεπτών και του παρόχου υπηρεσιών Διαδικτύου. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την κατανόηση της χρήσης του ιστότοπου και μπορούν να κοινοποιηθούν σε άλλες εταιρείες ή άλλα τρίτα μέρη.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ COOKIES ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ;

Τα cookies είναι μικρά τμήματα πληροφοριών που αποθηκεύονται σε υπολογιστές με σκοπό την αναγνώριση του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται για την περιήγηση σε ιστότοπους. Τα αναγνωριστικά συσκευών συλλέγονται από τις πληροφορίες μιας χρήσης του συστήματος, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν διευθύνσεις IP, πληροφορίες χρήστη (έκδοση προγράμματος περιήγησης, τύπο και έκδοση λειτουργικού συστήματος) ή αναγνωριστικά που δημιουργούνται από συσκευές, όπως αναγνωριστικά Apple για διαφημιζόμενους, προμηθευτές, Google αναγνωριστικά για Android ή αναγνωριστικά για διαφημίσεις Google Play Store. Τα cookies και παρόμοιες τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απομνημόνευση δεδομένων, όπως αναγνωριστικά και προτιμήσεις χρηστών. Η χρήση των Cookies βοηθά τον ιστότοπό μας στην απομνημόνευση πληροφοριών σχετικά με την επίσκεψή σας, ενώ συλλέγει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ερευνητικές σας προτιμήσεις. Κατά συνέπεια, η ερευνητική σας εμπειρία θα βελτιωθεί την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτείτε. Επιπλέον, τα Cookies μας βοηθούν να παρακολουθούμε την απόδοση και την κίνηση του ιστότοπού μας, βελτιώνοντας την εμφάνιση και το περιεχόμενό του, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών μας.

Τα τεχνικά απαραίτητα Cookies είναι ζωτικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπού μας και σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα Cookies δεν σας ταυτοποιούν.

Τα Cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Αυτά τα Cookies συλλέγουν συνολικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κανέναν επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπού μας.

Εάν δεν επιθυμείτε τη χρήση των Cookies, μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε, να τα απενεργοποιήσετε ή να τα διαγράψετε πλήρως μέσω των επιλογών ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας στο Google Chrome, για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο μενού και στη συνέχεια να επιλέξετε Ρυθμίσεις / Απόρρητο / Ρυθμίσεις περιεχομένου και στη συνέχεια αλλάξτε τις ρυθμίσεις Cookie, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα Cookies, ορισμένα τμήματα του ιστότοπου ενδέχεται να μην λειτουργούν ικανοποιητικά.

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται στην ΚΟΡΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ από τους χρήστες αυτής της ιστοσελίδας (εξαιρουμένων των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από αυτούς σύμφωνα με τα προαναφερθέντα) και συγκεκριμένα, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, πληροφορίες, σχόλια, ιδέες, ζητήματα γενικής φύσης, τεχνικά αποσπάσματα ή άλλες παρόμοιες πλροφορίες θα θεωρούνται εμπιστευτικά. Η ΚΟΡΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ μπορεί να αποκαλύψει, να αντιγράψει και να χρησιμοποιήσει όλες ή οποιεσδήποτε από αυτές τις πληροφορίες για οποιοδήποτε σκοπό χωρίς περιορισμούς, κυρίως δε για σκοπούς ανάπτυξης, παραγωγής και προώθησης των προϊόντων της.

ΙΣΧΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η παρούσα πολιτική απορρήτου καθορίζει τις αρχές που διέπουν τη χρήση όλων των προσωπικών στοιχείων που λαμβάνονται. Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί την παρούσα ιστοσελίδα ή παρέχει δεδομένα του συμφωνεί σε αυτή τη χρήση. Οι χρήστες παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά την παρούσα πολιτική απορρήτου. Οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να προκύψει σχετικά με την πολιτική απορρήτου θα εμπίπτει στην πολιτική αυτή, στις πληροφορίες και ενημέρωση για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που είναι ενσωματωμένη στην παρούσα ιστοσελίδα ή εφαρμογή.

ΠΑΙΔΙΑ

Ο παρών Ιστότοπος, όπως και η αντίστοιχη εφαρμογή, απευθύνονται σε ενήλικες που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την «ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε.». Η εταιρεία μας δεν συλλέγει, ούτε προτίθεται να συλλέξει πληροφορίες από ή σχετικά με παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Τελευταία ενημέρωση 06 Ιουλίου 2022.

Ελληνικά

Important!

If you continue with the redemption of this gift, you will lose all progress and products added to your cart.

Are you sure you want to redeem now?